A zöldség sem véd meg a meghűléstől

Amióta belekezdtünk feleségemmel egy saját vállalkozásban, azóta a család makkegészséges. Egy zöldségest nyitottunk itt a lakótelepen, hogy mindenki friss finom zöldség-gyümölcshöz juthasson. Azóta a család gyümölcsfogyasztása is megnőtt. Nincs is baj az egészségünkkel, bár a háziorvosunkkal elég jó viszonyt ápolunk, hiszen pár volt osztálytársa volt általános iskolában.

Gyakran élvezzük ennek az ismeretségnek az előnyét. Amikor szükség van a gyors segítségre, akkor tudunk soron kívül bemenni a rendelőbe, vagy mi állunk a prioritásba, ha súlyos az eset és gyors segítségre van szükség. Nem is olyan rég éltünk is ezzel a lehetőséggel, mert lányunk Lili hazajött a barátokkal töltött nyaralásból, ahol az utolsó estén elég csúnyán megáztak és belázasodott. Nagyon magas volt a láza, amikor hazaért, próbálkoztunk, hideg vizes fürdővel, gyógyszerekkel, de nem mozdult. Így döntöttünk, hogy házhoz hívjuk a család egészségügyi felelősét.

20 percen belül már ki is ért, és azonnal húzta elő az életmentő ampullát a klasszikus bőr orvosi táskájából. 5 percen belül, a láz már csak hőemelkedés volt és Lili is sokkal jobban nézett ki. Marasztaltuk egy frissen facsart gyümölcsitalra, hiszem ilyen melegben, a legjobb szomjoltó egy pici ásványvízzel dúsított gyümölcslé. Kérdeztük mi újság, fárasztó-e mostanában a munka, de állítása szerint, nyáron kevesebb, de súlyosabb esetek vannak, mint télen. Ilyenkor többet kell kimenni házhoz és ezen okból kiindulva vásárolt egy új táskát.

Látszott Kovács doktor úron, nagyon büszke, hogy vadonatúj orvosi táska van a segítségére munkája közben. Bár igen szép darab, mintha egy tökéletes állapotú múzeumi darab lenne. Elmondta, pontosan ezért vette meg. Jól áll egy doktornak, ha emlékezteti a pácienseit a régi orvoslás biztonságára, ez a táska pedig pont ilyen. A Bagbox.hu-n talált rá, amikor bőrtáskák után keresgélt az interneten, aztán annyira megtetszett neki az oldal, azaz pontosabban a rajta található termékek, hogy biztos volt benne, innen szerzi be a nyári ”utazó táskáját”.  Nem csak minőségi bőrből készülnek, hanem kivitelezésük is gyönyörű, emellett nagyon praktikusak, ezek voltak a fő szempontok, ami miatt tényleg az oldal mellett döntött. Aztán csak plusznak jöttek azok a dolgok, mint nagyon jó szállítási feltételek, kedves gördülékeny ügyfélszolgálat. Ajánlotta még, hogy érdemes feliratkozni a VIP tagságra, hogy a legfrissebb, legjobb árajánlatokkal, akciókkal elérjék az embert.

Egy jó 10 percig mesélj a Bagbox weboldaláról, szolgáltatásáról, mire végzett, úgy éreztem nekem is kéne vásárolni egy fain bőrtáskát. Így este, miután már mindenki nyugovóra tért, megfogadtam a doki tanácsát és átböngésztem a fantasztikus táska kínálatot. Nagyon jó darabokat találtam, és egyből tudtam, mit fogok születésnapomra kérni.

Örültem, hogy megismertem ezt az oldalt, mert nagyszerű árukat lehet vásárolni és természetesen hálás vagyok Kovács doktornak, hogy ilyen hamar jött ismét és segített a lányomon. Azóta minden visszatért a régi kerékvágásba és áruljuk a zöldséget és facsarjuk a jobbnál-jobb gyümölcsleveket!