Kávé ajándékba, kis mértékben még egészséges is

Kávé
Kávé

Kis mértékben egészséges a szervezetnek, nagy mértékben méreg, a kávé tökéletes ajándék, csak azzal kell vigyáznunk, hogy mennyit fogyasztunk belőle.

Az egészséges életmód híve vagyok, de már megkaptam, hogy nem nevelhetek rá erre mindenkit. Így mikor az egyik kollégámnak születésnapja volt, ahelyett, hogy egy alternatív megoldással rukkoltam volna elő, inkább elolvastam egy cikket arról, hogy mit is lehetne ajándékba vásárolni valakinek, aki szenvedélyesen szereti a jó kávékat. Szeret minden napot egy kávézóban nyitni, szereti a kávékülönlegességeket és azt hiszem, hogy Ő tipikusan az az ember, aki nem tudja elkezdeni a reggelt egy jó kávé nélkül.

Én is amondó vagyok, hogy a kávé egy bizonyos mennyiségben egészséges, mindaddig, míg az ember nem válik függőjévé. A kávé például tele van B2 és B5 vitaminnal, alacsony vérnyomás esetén rövid távon ugyan, de megoldást nyújt, és a koffein egy alacsony mennyiségben valóban anélkül serkenti a szervezetet, hogy a másik oldalon valamit elvenne cserébe. A bélnek és a májnak is nagyon jót tesz, ha mértékkel isszuk. akiknek viszont magas a vérnyomásuk, azok óvakodjanak a kávé fogyasztásától!

Mivel én nem hagyományos kávét iszom, ezért az ajándékvarázsló segítségével próbáltam egy különlegesebb kávét keresni a számára.

Az oldal összegyűjtötte számomra a legkülönlegesebb kávékat, ezeket kilistázta, nekem pedig csak ki kellett választanom, melyik a legszimpatikusabb, arra rákattintottam és már át is irányított a webshopra, ahol a termék kapható. Pont ezt szeretem benne a többi webshoppal ellentétben, hogy nem csak azt írja le, hogy mit lenne jó megvásárolni ajándékba, hanem azt is egyből megtudom, hogy honnan lehet beszerezni a terméket. És ha teljesen tanácstalanok vagyunk egy kiváló szempontrendszer segítségével az oldal segít abban, hogy ajándékot találjunk. Bejelölhetjük, hogy kinek vesszük az ajándékot, milyen alkalomból, és az illető több elsődleges és másodlagos (kor, nem, érdeklődési kör stb.) jellemzőjét figyelembe véve elkalauzol minket a legmegfelelőbb ajándékhoz.

Én általában tanácstalan vagyok ajándékötleteket illetően, ezért nekem nagyon sokat segített. Most is nagy hasznát vettem, mert abszolút nem tudtam, hogy milyen kávét illik egyáltalán ajándékba venni.