Nem csak az egészséges élelmiszerekkel tehetünk gyermekünkért

Ha azt mondom hogy az egészség a legfontosabb dolog, mindenkinek az egészséges élelmiszerek jutnak az eszébe. És való igaz, nagyon sokat tehetünk egészségünk és biztonságunk, sőt még a bolygónkért is, ha érdekében azzal, hogy ellenőrzött forrásból választunk bio élelmiszereket.

Ugyanakkor ha gyermekünk egészségéről és biztonságáról van szó, messze nem az egyetlen lehetőség az élelmiszerek gondos kiválasztására. Ügyelnünk kell arra is, hogy mi veszi körül a gyermekünket. Hiszen még fejlődik a szervezete, így fokozottan ki van téve a környezeti tényezőknek.

Fontos ezért, hogy az őt körülvevő tárgyakat és anyagokat is figyelmesen megválogassuk. Ilyen például a ruha, a játékok, vagy éppen a babakocsi. A babák sok időt töltenek a babakocsiban, mert az a mindennap részét képezi. A sétálás és a friss levegő már pedig ugyanannyira fontos mint az evés. És pont a legfogékonyabb időszakukban, életük első pár évében van erre szükség. Mondanom sem kell, a biztonság érdekében nagyon körültekintően kell kiválasztanunk a megfelelő babakocsit.

Vannak nagyon jó minőségű multi babakocsik, amik minden igényt kielégítenek. A gyártó a Musty, ami már a ’30-as években is babakocsi gyártással foglalkozott. Ez nagyjából egyet jelent a minőséggel és megbízhatósággal. Hiszen ha ennyi ideje töretlenül tudnak babakocsikat árulni, akkor valamit le kellett tenniük az asztalra.

Ezeknek a multi babakocsiknak a fő előnyük az, hogy tényleg mindent megtesznek a baba biztonságáért. 5 pontos biztonsági övvel zárható az ülés rész, ami megvédi a babát kieséstől minden körülmények között, akármennyit is fészkelődik. Ugyanakkor az anyuka könnyen ki tudja nyitni a zárat egyetlen gombnyomással. A fékrendszer is szuperbiztos és egyszerűen kezelhető, egyetlen lépéssel. Ez is nagyon fontos szempont, hogy minden terepen meg tudjuk állítani a babakocsit.

A kerekek speciális, rezgéseket elnyelő technológiával lettek kialakítva, ami nagyon fontos kényelem szempontjából is. Könnyen manőverezhetőek és felfogják a zötykölődést a hasszú úton. Így a baba nem fog fölébredni semmilyen terepen.

A belső huzat bármikor kiszedhető és mosható, ezzel megelőzhetjük hogy valamilyen káros szennyeződés kerüljön a baba közelébe. A külső huzat pedig teljesen vízlepergető, így attól sem kell tartani hogy esetleg megázunk sétálás közben egy hirtelen jött nyári viharnak köszönhetően, és megfázik a baba.

A biztonságon és egészségmegőrzésen kívül, a multi babakocsik a praktikusságukról híresek. Nagyon gyorsan és egyszerűen össze lehet őket csukni, így legyen az kocsi csomagtartó vagy étterem, mindenhova kényelmesen beférnek. Még a keresek is leszerelhetőek, ha arra van szükség. A fentebb linkelt weboldalon vannak nagyon jó oktató videók, amik megmutatják, hogyan lehet szét-vagy össze szerelni a babakocsit.

Az ülésrész cserélhető, ami azért nagyon jó, mert így sokáig lehet használni a babakocsit. Mindig a gyerek és a saját igényeinkhez tudjuk szabni a babakocsit. 3 féle ülés cserélgethető a vázban, és mindegyik állítható minden irányban attól függően, hogy a baba velünk szembe vagy menetirányba nézzen. A mózeskosár rész használható külön is babahordozónak.

A harmadik nagyon fontos szempont, pedig a kényelem. Mert mind a gyereknek, mind a mamának nem szabad hogy megerőltetőek legyenek a séták. A kipihentség is rettentően fontos ebben a korban, ezért mindent meg kell tenni azért, hogy baba zavartalanul élvezhesse a nyugalmat. Ez a multi babakocsi ezt is biztosítja. Speciális és egyedi ergonomikus kialakításának köszönhetően, meg sem fogjuk érezni, akármennyit sétálunk. Az ülés állítható több ponton, így mindig kényelmes marad a babának. A lábtartó részek is külön felemelhetőek vagy leengedhetőek. Az anyukáknak pedig az állítható fogantyú biztosítja a tökéletes babakocsi élményt.

Tehát, aki igazán jót akar a gyermekének, és saját magának is, annak javaslom hogy válasszon egy multi babakocsit. Ezek a modellek biztonságosak, praktikusak és kényelmesek. Minden igényt kielégítenek, ami egy babakocsinál csak felmerülhet. Higgyétek el, megéri erre is figyelmet fordítani.

A fentebb linket webshop ráadásul igen megbízható. Hatalmas választékban vannak babakocsik, így mindenki megtalálhatja a számára legalkalmasabbat. A vásárlás egyszerű és gyors. Sőt, 100 ezer forint értékű vásárlás felett nem kell fizetni a kiszállításért! Remélem tudtam hasznos infókkal szolgálni.

Mindenkinek jó egészséget kívánok! 😉