A testápoló, ami nem csak az én életemet változtatta meg

Az előző pár hónapban gyakran utaztam külföldre, ami sok pakolással is járt. Minden alkalommal, mikor megérkeztem, és kipakoltam a bőröndömből, az a kép fogadott, hogy a testápolóm kifolyt a ruháim közé. Másodszorra már meg sem lepődtem, éreztem, hogy ez is csak velem történhet meg.

Három mosás után ki is jött a testápoló a ruháimból. Szerencsére semmi bajuk nem lett. Viszont úgy gondoltam, hogy ez egy jel lehet annak érdekében, hogy ideje testápolót váltanom. Minden alkalommal, mikor kifolyt a ruháim közé, ugyanaz a márkájú testápoló volt nálam, ráadásul nem is volt valami olcsó, viszont egy ideje már azt használtam, és lusta voltam, hogy váltsak, pedig tudtam, hogy nem felel meg az elvárásaimnak ez a testápoló. Lehet, hogy az élet is így jelzett, hogy ideje búcsút intenünk egymásnak.

Az interneten kutatni kezdtem, hogy milyen testápolók vannak, amik az én feltételeimnek megfelelnének. Egyszer csak rábukkantam egy olyan testápolóra, ami telítetlen zsírsavakat tartalmaz és az illata pont olyan, amilyet elképzeltem magamnak. Egyből meg is rendeltem, hiszen az idő is sürgettet, nem sokára vissza kellett utaznom külföldre, ott pedig nem igazán szerettem volna ilyesmit vásárolni, mivel az ottani márkákat nem ismerem.

Nagyon gyorsan megérkezett a rendelésem, és azonnal ki is próbáltam, nem akartam vele sokáig várni, ugyanis nagyon érdekelt, hogy beválik-e nekem, a leírás alapján úgy éreztem, hogy ez az a termék az, amire vágyom. Az elképzeléseimet felülmúlta, ráadásul az illata is nagyon kellemes, még a kollégaim is rákérdeztek, hogy mit használok, mert nekik is nagyon tetszett az illata. Másnap behoztam a kolléganőmnek is, mert ő is szeretett volna venni egyet, de előbb ki akarta próbálni. Annyira megtetszett neki is, hogy egyből rendelt egyet ő is.

És pont jókor mutattam meg neki, mert az anyukájának pont egy hét múlva volt születésnapja, így már az ajándékötlet is meglett neki. Akkor én már külföldön voltam, így videochaten beszélgettem a kolléganőmmel, odahívta a számítógép elé az anyukáját, aki elújságolta nekem, mennyire örül ennek a testápolónak, és köszöni, hogy megmutattam a lányának ezt a csodát. Azóta mindketten használják, és nagyon elégedettek.

Mivel ez a testápoló természetes anyagokat tartalmaz, bátran merem ajánlani mindenkinek. Könnyen felszívódik, így minden fürdés után használom, nem ragad, így egyből fel is tudok utána öltözni, anélkül, hogy befogná a ruháimat vagy összekoszolná. Ilyenkor örülök igazán, hiszen ebben az esetben hasznos volt a keresgélésem az interneten.

És, ami a legjobb, ha utazom, nem fogad az a látvány a bőröndből való kipakoláskor, mint ami korábban. Ez is bizonyítja, hogy jól választottam.